• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Achterloop machines

Een vieze of slecht onderhouden vloer heeft een negatief effect op 80% van de bezoekers. En dat niet alleen; het brengt ook allerlei hygiëne- en gezondheidsproblemen met zich mee. Dat wist u natuurlijk al lang. Maar wist u ook dat u het reinigen van een vloer veel efficiënter en effectiever aan kunt pakken met behulp van achterloop machines?
 
De achterloop machines van VM Service zorgen ervoor dat het gehele vloerreinigingsproces veel gemakkelijker wordt gemaakt. Het werk wordt vele malen lichter en er kunnen veel sneller meer vierkante meters gereinigd worden. Veel efficiënter dus!   
 

Assortiment

In het uitgebreide assortiment van VM Service vindt u verschillende soorten achterloop machines, zodat u hier genoeg keuze in heeft en zodat er altijd eentje aansluit op de werkzaamheden die u uit wilt voeren. Zo hebben we verschillende eenschijfsmachines, schrobzuigmachines, veegmachines, hogedrukreinigers, sproei-extractiemachines en verschillende toebehoren in ons aanbod. 

Kunt u wel wat advies gebruiken over welke achterloop machines u het beste kunt gebruiken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij al uw vraagstukken.
 

 

Vloerreiniging

Naast achterloop machines vindt u in ons assortiment ook een ruim aanbod aan verschillende vloerreinigingsmiddelen. Deze hebben wij jarenlang vervaardigd en geperfectioneerd, waardoor de middelen perfect aansluiten op verschillende vloeren en situaties. Met onze ervaring en kennis kunnen we u dan ook doelgericht advies geven en u precies vertellen welke middelen u het beste kunt gebruiken. 

 

Ons motto

Ons motto is simpel: “Denken in eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is”. Geen bureaucratische
rompslomp of over-gecompliceerde onzin, maar een laagdrempelige, doelgerichte en effectieve werkwijze.
We werken graag met u samen om oplossingen te zoeken voor al uw vraagstukken en we gaan graag met u
in gesprek om u te adviseren over de beste opties voor uw situatie.

   


Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over de achterloop machines of ons overig assortiment? Of heeft u specifieke wensen op schoonmaakgebied?
Neem in alle gevallen gerust contact met ons op.
Wij staan voor u klaar met deskundig en gericht advies en helpen u met alle plezier bij al uw reinigingswerkzaamheden.

Neem contact op
 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.