• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Boenmachine

De reiniging van vele vierkante meters aan vloeroppervlak is vaak een grote taak. Wanneer dit met de hand gedaan wordt, kan het veel tijd en moeite kosten. Met een boenmachine wordt dit proces enorm voor u en uw werknemers vergemakkelijkt. Deze machines zijn eenvoudig te gebruiken, zeer efficiënt en effectiever dan conventionele manier van dweilen.

 

Boenmachine

 

Voordeel in meerdere opzichten

Omdat een boenmachine zo eenvoudig te gebruiken is, bent u in meerdere opzichten voordelig uit. De machine werkt namelijk zowel sneller als effectiever, waardoor het reinigen van de vloer in kwestie in een korter tijdsbestek kan gebeuren. Daarnaast kost het bedienen van een boenmachine weinig moeite er wordt er een mindere last op de bediener uitgeoefend, waardoor ongelukken en ongezonde situaties voorkomen kunnen worden.

 

Boenmachine Boenmachine

 

Verschillende soorten

Boenmachines zijn er in allerlei soorten en maten. Ook bij VM Service vindt u verschillende varianten, waardoor er altijd een boenmachine bij zit die bij uw situatie past. Heeft u hier advies over nodig? Dan staan onze deskundige adviseurs uiteraard voor u klaar om u hierin te begeleiden. Met onze jarenlange ervaring in zowel reinigingsproducten en –gereedschappen als verschillende bedrijfstakken kunnen we u altijd een boenmachine aanraden die aansluit op uw wensen.

 

VM Service

Bij VM Service houden we niet van bureaucratische rompslomp of over-gecompliceerde onzin. In plaats daarvan gaan we altijd voor gericht advies, directe oplossingen en een laagdrempelige benadering. Ons motto is dan ook: “Denken in de eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is”. Daarom gaan we ook graag met u in gesprek om samen met u oplossingen te bedenken die voor u het makkelijkst en het meest effectief zijn.  

 

 


Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over een boenmachine? Bent u benieuwd naar ons overige assortiment? Of heeft u
misschien specifieke wensen op het gebied van reiniging, onderhoud en hygiëne? Neem in alle gevallen
gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar met oplossingen en antwoorden op al uw
hygiënevraagstukken. 

Neem contact op
 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.