• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Dieptereiniging

Een dieptereiniging uitvoeren? Doe het samen met VM Service. Wij kunnen u namelijk alle benodigde producten en artikelen leveren, zodat u vervolgens keukens en sanitaire voorzieningen op de meest effectieve en efficiënte manier kunt reinigen.
 

De webshop

Neem eens een kijkje in onze webshop om te zien welke producten wij u allemaal kunnen bieden; u zult versteld staan van ons ruime assortiment. Van alle benodigde pads en schuursponsen tot de noodzakelijke reinigings- en beschermingsmiddelen. Heeft u advies nodig over welke producten en artikelen u het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact op!
 

Voldoet aan alle eisen!

VM Service voldoet aan alle eisen en regels die gesteld worden aan producten die gebruikt worden bij een dieptereiniging. Al onze producten worden namelijk vervaardigd volgens de nieuwste wetten en normen, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Zo worden de werkruimtes gezonder, gaat de apparatuur langer mee en wordt er aan alle HACCP-plannen voldaan.

 

Trainingen – dieptereiniging op de beste manier uitvoeren

Om een dieptereiniging op de meest effectieve en efficiënte manier uit te voeren is het noodzakelijk dat u en uw werknemers precies weten hoe alle producten en artikelen gebruikt moeten worden. Omdat dit niet altijd even vanzelfsprekend is, geven we bij VM Service met alle plezier een training
 

VM Service

Bij VM Service houden we, net als u, niet van bureaucratische rompslomp of over-gecompliceerde onzin. Daarom gaan wij altijd voor een laagdrempelige, no-nonsense benadering, waarbij we op zoek zijn naar oplossingen en antwoorden.

Denken in eenvoud

Dit doen we graag in samenwerking met u, waarbij we u praktisch, persoonlijk en bedrijfsgericht advies op maat bieden. Ons motto is dan ook: “Denken in de eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is”. 
 

 

Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over een dieptereiniging of over ons aansluitend assortiment? Of heeft u specifieke wensen op het gebied van (diepte)reiniging? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Onze ervaren adviseurs staan altijd voor u klaar met doelgerichte en effectieve oplossingen.

Neem contact op

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.