• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Dubbele rolemmers

Om op de meest efficiënte en snelle manier meerdere vloeren met een kleine oppervlakte te kunnen reinigen, is het gebruik van dubbele rolemmers essentieel. Deze makkelijk te verrijden emmers kunt u gemakkelijk meerollen naar de te reinigen vloeren, zonder tussendoor steeds emmers te hoeven tillen of meerdere trips te hoeven maken. Daarnaast zorgen de twee waterkamers ervoor dat schoon en vuil water van elkaar gescheiden worden, waardoor u steeds alleen maar schoon water op de vloeren gebruikt, voor een optimaal resultaat en de beste hygiënische waarde.

 

Dubbele rolemmers

 

Dubbele rolemmers van VM Service

In het assortiment van VM Service vindt u meerdere dubbele rolemmers. Zo zijn de dubbele rolemmers verkrijgbaar in verschillende afmetingen met verschillende inhouden, alsmede dubbele rolemmers met handige en praktische extra’s, zoals afvoerventielen, wat het legen van de emmers veel gemakkelijker maakt. Met de verticale pers kunt u gemakkelijk uw mop uitpersen. In ons assortiment vindt u ook vulslangen en zijkantbakken, waar u uw dubbele rolemmers mee uit kunt breiden.

 

 

Dubbele rolemmers Dubbele rolemmers

 

Complete reinigingswagens

U kunt ook bij VM Service terecht voor complete reinigingswagens, waarmee u uw mate van reiniging en productiviteit naar het allerhoogste niveau tilt. Georganiseerde reinigingswagens zorgen er namelijk voor dat u alle gereedschappen en producten op één makkelijk te verrijden wagen heeft staan, waardoor er sneller en effectiever gewerkt kan worden. Door vele innovatieve functies wordt daarnaast de efficiëntie geoptimaliseerd. Daarnaast kunt u de dubbele rolemmers ook op deze reinigingswagens plaatsen. Kom gerust langs om ze te bekijken en raak ook overtuigd.

 

 

VM Service

Bij VM Service houden we niet van bureaucratische rompslomp en over-gecompliceerde onzin, maar van directe oplossingen op het gebied van reiniging en onderhoud. Wij gaan dan ook altijd voor directe resultaten en antwoorden. Door met u in gesprek te gaan en uw wensen te bespreken gaan we samen met u op zoek naar de beste oplossingen voor uw situatie. Onze adviseurs staan dan ook altijd voor u klaar met persoonlijk, bedrijfsgericht en effectief advies.

 

 


Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan dubbele rolemmers? Bent u benieuwd naar ons overige
assortiment aan reinigingsproducten? Of heeft u wellicht specifieke wensen op het gebied van reiniging en
onderhoud? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Met onze no-nonsense benadering staan we
altijd voor u klaar om u de allerbeste en meest effectieve oplossingen te bieden.

Neem contact op
 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.