• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Glazenwasladders van VM Service

Maak het werk van u en uw personeel efficiënter, effectiever en veiliger met de glazenwasladders van VM Service. In ons assortiment vindt u verschillende soorten ladders, zodat er altijd een bij zit die bij uw glazenwasbedrijf past en aan uw specifieke wensen voldoet.
 

Onze glazenwasladders zijn relatief licht van gewicht, zodat er op een gemakkelijke manier mee gewerkt kan worden. Daarnaast zijn de stavlakken horizontaal en de sporten ergonomisch. Met gemak schuift u de ladders in en uit, waardoor u nog efficiënter te werk kunt gaan en van klus naar klus, of raam naar raam, kunt bewegen.
 
Zo vindt u in onze webshop ladders met 30cm opstap, maar ook ladders met 35cm opstap. Daarnaast hebben we ook puntladders in het assortiment, zodat u ook gemakkelijk in en op hoeken aan het werk kunt. Alleen een paar onderdelen nodig? Kijk dan ook eens bij onze onderdelen voor ladders en trappen.
 

 

Reinigingsmiddelen

Naast glazenwasladders kunt u ook bij VM Service terecht voor al uw overige benodigdheden, zoals alle reinigingsmiddelen, glazenwasmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen en veel meer. Heeft u advies nodig over welke producten en artikelen u het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op.

Vraag ons om advies

 

Osmose water

Naast glazenwasladders hebben wij meer producten voor glazenwasbedrijven in ons assortiment opgenomen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor osmose watersystemen, waarmee u alle mineralen uit water kunt filteren, waardoor het water geen vlekken of strepen meer achterlaat.

In de meeste gevallen heeft u dan zelfs geen reinigingsmiddelen meer nodig! Beter voor de portemonnee en voor het milieu. Wilt u liever alleen osmose water en geen systeem? Ook dan kunt u bij ons terecht. Met 4000 liter op voorraad kunnen wij u elke dag bedienen.
 

Ons motto

Ons motto is simpel: “Denken in eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is”. Geen bureaucratische
rompslomp of over-gecompliceerde onzin, maar een laagdrempelige, doelgerichte en effectieve werkwijze.
We werken graag met u samen om oplossingen te zoeken voor al uw vraagstukken en we gaan graag met u
in gesprek om u te adviseren over de beste opties voor uw situatie.

Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan glazenwasladders of reinigingsartikelen? Of heeft u misschien specifieke wensen op schoonmaakgebied? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met een laagdrempelige, no-nonsense benadering en helpen u met alle plezier verder op weg!

Neem contact op

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.