• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Greenspeed

 

Greenspeed producten bij VM Service

Bent u op zoek naar de kwaliteitsproducten van Greenspeed? Wilt u zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk uw onderhouds- en reinigingswerkzaamheden uitvoeren? Dan bent u bij VM Service aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk alle producten van Greenspeed.

Al jarenlang geeft Greenspeed de toon aan wanneer het gaat om microvezeldoeken, vloermoppen en alles wat daar bij komt kijken. Hun motto is dan ook niet voor niets: cleaning the smart way. Een motto waar we ons bij VM Service wel in kunnen vinden. Daarom hebben we alle Greenspeed producten in ons assortiment. 

   

Complete reiniging met VM Service

Bij VM Service vindt u alles wat u nodig heeft om al uw onderhouds- en reinigingswerkzaamheden uit te voeren, en zo ook alle producten van Greenspeed. Zo vindt u in ons assortiment vlakmophouders, microvezeldoeken, stofwismaterialen, microvezel- en vlakmoppen, veegmaterialen en de revolutionaire sprenkler steel van Greenspeed.

Maar daarnaast kunt u ook bij VM Service terecht voor al uw overige benodigdheden, zoals reinigingsmiddelen, werkkarren, glazenwasmaterialen en nog veel en veel meer. Zo kunt u uw complete reiniging uitvoeren met VM Service! Wel zo makkelijk. 
 

Zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk

Greenspeed ontwikkelt haar producten altijd met het oog op efficiëntie en ergonomie. Elke plumeau, elke doek en alle moppen zijn zo ontwikkelt dat u hier zo efficiënt mogelijk mee kunt werken, zonder hier op de lange termijn klachten van te krijgen. 

VM Service kan zich goed vinden in deze missie. Waarom zouden we alle schoonmaakwerkzaamheden moeilijker maken dan ze hoeven te zijn? Daarom kunt u bij ons terecht voor de meest efficiënte en effectieve schoonmaakmiddelen en -artikelen. We geven u ook met alle plezier advies over welke producten u het beste kunt gebruiken in uw situatie.
 

Iets sterkers nodig?

Heeft u iets sterkers nodig dan een mop, omdat u bijvoorbeeld een heel groot oppervlak moet onderhouden of reinigen? Kijk dan ook in ons assortiment aan schrobzuigmachines, eenschijfsmachines of hogedrukreinigers. Deze werken bij de grote oppervlaktes nóg efficiënter. 
 

 

Staat u voor een uitdaging?

Heeft u vragen over de producten van Greenspeed? Of over het overige assortiment van VM Service? Of staat u voor een bijzondere uitdaging op het gebied van reiniging en hygiëne? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder!

Neem contact op

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.