• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Microvezeldoeken

MophoudersMophouders

U kunt uw voorzieningen nog op de best mogelijke manier op orde hebben, maar als het uiteindelijke gereedschap niet efficiënt werkt, worden uw schoonmaakprocessen alsnog niet verbeterd. Daarom is het heel belangrijk om over goede mophouders te beschikken. Dit is immers het gereedschap dat u gebruikt om uiteindelijk de vloer mee te reinigen. In ons assortiment vindt u mophouders die perfect geoptimaliseerd zijn, waardoor er sneller, efficiënter en effectiever gewerkt kan worden.

 

 

Mophouders

Aanvullend assortiment

Naast mophouders vindt u in ons assortiment ook alle benodigdheden en aanvullende reinigingsproducten voor mophouders. Denk hierbij aan microvezelmops, telescoopstelen, mopstelen, emmers en nog veel meer. Zo kunt u uw gehele reinigingsproces inrichten en optimaliseren met de producten van VM Service. Heeft u hier hulp bij nodig? Wij helpen u met alle plezier bij het in kaart brengen en optimaliseren van al uw bedrijfsprocessen. 

 

 

Reinigingswagens

Om uw reinigingsprocessen helemaal tot in perfectie te optimaliseren, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een reinigingswagen. Deze georganiseerde wagen verhoogt de productiviteit aanzienlijk. Door alle innovatie functies, zoals het flexibele clipsysteem, is reiniging nog nooit zo efficiënt geweest. Daarnaast valt de wagen uit te rusten met alle gereedschappen, mophouders, dubbele rolemmers en overige reinigingsproducten, zodat alles op één plek verzameld is.

 

Ons motto

Ons motto is: “Denken in de eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is”. Daarom houden we ook niet van bureaucratische rompslomp of over-gecompliceerde onzin, maar gaan we altijd voor directe resultaten en effectieve oplossingen. We gaan dan ook graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en samen tot doelgerichte antwoorden te komen. 

 

 

Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan mophouders? Bent u benieuwd naar ons aanvullend assortiment?
Of heeft u wellicht specifieke wensen op het gebied van reiniging en onderhoud? Neem in alle gevallen
gerust contact met ons op. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij al uw vraagstukken
aangaande hygiëne.  

Neem contact op
 

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.