• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

VM Service verzorgt trainingen op maat

veiligheid, ergonomisch werken, product kennis en efficiëntie

VM Service verzorgt producttrainingen over het gebruik van de geleverde schoonmaakmachines en -producten. Onze klanten en hun medewerkers worden uitgenodigd in Leek in onze eigen trainingsruimte. Hier zorgen wij voor een heldere uitleg en demonstratie. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij voor u een producttraining organiseren op locatie.

Ervaren trainers van VM Service

De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers van VM Service en indien van toepassing doen wij dit in samenwerking met onze partners.

Met enige regelmaat organiseren wij productdemonstraties samen met onze leveranciers. U bent hier altijd van harte welkom. Onze verkoopmedewerkers voorzien u graag van meer informatie.

Diverse aandachtsgebieden

Wij geven training en instructie met de nadruk op verschillende aandachtsgebieden. Op het gebied van ‘veiligheid’ heeft de training tot doel  dat er minder ongevallen gebeuren. De training ‘ergonomisch werken’ is gericht op minder ziekteverzuim. ‘Productkennis’ leidt tot een betere toepassing van de producten en tot een beter schoonmaakresultaat. Uitleg over ‘efficiëntie’ gaat over sneller en beter schoonmaken. 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.