• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Numatic

 

Numatic producten bij VM Service

Wilt u graag gebruik maken van de producten van Numatic voor al uw reinigings- en onderhoudswerkzaamheden? Heel begrijpelijk, want met de machines en andere producten van Numatic kunt u deze werkzaamheden vele malen efficiënter én effectiever uitvoeren.

Numatic heeft jarenlang geleden al hun eerste machines op de markt gebracht en sinds die tijd heeft het bedrijf niet stil gezeten. De afgelopen jaren zijn deze machines namelijk steeds doorontwikkeld, verbeterd en geperfectioneerd, waardoor u nu de allerbeste machines van Numatic aan kunt schaffen.

   

Maximale efficiëntie de machines van Numatic

Het reinigen of onderhouden van een bedrijfsvloer heeft veel invloed. Zo heeft een vieze of slecht onderhouden vloer een negatief effect op 80% van de bezoekers. En dat niet alleen: het brengt ook de nodige hygiëne- en gezondheidsproblemen met zich mee. Maar het schoonmaken van een vloer kan een enorme klus zijn. Daarom is het essentieel dat dit zo efficiënt mogelijk gebeurt en daar komt Numatic om de hoek kijken.
 


 

Met de machines van Numatic kunt u namelijk enorm efficiënt werken. Of het nu gaat om stofzuigers, industriële stofzuigers, snoerloze stofzuigers, waterzuigers, sproei-extractie machines of eenschijfsmachines: Numatic heeft machines waar u het beste resultaat mee haalt.

Soms hebben uw klanten (of misschien uzelf) een bedrijfsvloer met een enorm oppervlakte. Om deze goed schoon te krijgen en te onderhouden heeft u een machine nodig die dit snel kan doen. Kijk daarom ook eens bij onze schrobzuigmachines (ook verkrijgbaar als opzitmachines!). 
 

Vloerreiniging

Maar naast machines kunt u ook bij VM Service terecht voor de overige producten van Numatic. Denk bijvoorbeeld aan de vele soorten mopsystemen, hotelwagens en andere werkwagens. Ook hiermee kunt u veel tijd, moeite en dus geld besparen. 

Ook alle benodigde reinigingsmiddelen vindt u in ons assortiment. Of u nu vloeren moet reinigen, in de was moet zetten, of onderhouden: u doet het met de vloerreinigingsmiddelen van VM Service. Ook voor alle overige producten, zoals bijvoorbeeld persoonlijke beschermingsmiddelen of vloertrekkers, kunt u bij ons terecht.

Specifieke wensen?

Heeft u vragen over de producten van Numatic? Of over het overige assortiment van VM Service? Heeft u specifieke wensen op het gebied van reiniging en hygiëne? Of staat u voor bepaalde uitdagingen? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder op weg. 

Neem contact op

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.