Numatic FlexiFleet bij VM Service

Met ingang van 1 januari 2020 brengt VM Service samen met Numatic een helder en voordelig huurconcept op de markt: FlexiFleet Rental Plan (FRP). Met FlexiFleet spelen wij in op de toenemende vraag. Met FlexiFleet kunnen we de schoonmaakbedrijven ondersteunen door de flexibele inzet van de juiste machine voor iedere klus.

Assortiment

Het assortiment van FlexiFleet bestaat uit diverse schrobzuigmachines, van een kleine achterloop (TGB-4045) tot een grote opzitmachine (CRG-8072 Ride-on). Ook is de grote veeg-/zuigmachine Ciclope 708 in het programma opgenomen. De machines van de verhuurvloot zijn herkenbaar aan hun groene kleur.

Bekijk alle schrobmachines

Werkwijze

De huurovereenkomst wordt gesloten tussen VM Service en het schoonmaakbedrijf. VM Service zorgt als leverancier voor de contractafhandeling en het gehele logistieke proces van levering en instructie ter plekke aan de mensen die met de machine gaan werken. Ook advies over het gebruik van hulpmaterialen, zoals borstels en vloerpads, hoort hierbij. De reinigingsmachines kunnen worden gehuurd voor een dag, een week of een maand.

Terug naar het nieuwsoverzicht