• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Microvezeldoeken

PapierdispensersPapierdispensers

Papierdispensers zijn onmisbaar in elke grote organisatie. Een toilet wordt dagelijks enorm vaak bezocht en het aantal keren dat handen gewassen worden ligt nog hoger. Het gebruik van papier in plaats van textiel of lucht hierbij is veel hygiënischer, mede omdat elk vel alleen aangeraakt wordt door de gebruiker. De papierdispensers zijn snel en erg gemakkelijk bij te vullen en afhankelijk van het type is de zuinigheid ook in te stellen.

 

 

Papierdispensers

Een ruim assortiment

In ons assortiment vindt u meerdere soorten papierdispensers. Zo hebben we bij VM Service verschillende toiletrolhouders en handdoekdispensers in allerlei afmetingen en met verschillende functies en specificaties. Zo hebben we bijvoorbeeld automatische handdoekautomaten, welke zuinig in gebruik zijn door een instelbaar vertragingssysteem en dosering. 

 

 

 

Aansluitende producten

Naast papierdispensers kunt u ook bij ons terecht voor alle aansluitende producten, zoals luchtverfrissers, afvalbakken, zeepdispensers en natuurlijk alle bijbehorende papierrollen om de dispensers mee te vullen. Op deze manier vindt u bij VM Service alles wat u nodig heeft om te zorgen voor een hygiënische werk- en bedrijfsomgeving. 

 

 

VM Service

Bureaucratische rompslomp of over-gecompliceerde onzin houden we niet van. We denken daarom ook alleen maar in directe oplossingen en geven u alleen gerichte adviezen. We werken dan ook graag met u samen om op zoek te gaan naar antwoorden op uw hygiënevraagstukken, waarbij we u praktisch, persoonlijk en bedrijfsgericht advies op maat bieden. Ons motto is dan ook: “Denken in de eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is”.

 

 

Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over onze papierdispensers of het aansluitende assortiment? Bent u misschien benieuwd
naar de rest van ons assortiment aan reinigingsproducten? Of heeft u misschien specifieke wensen op het
gebied van reiniging, onderhoud en hygiëne? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren adviseurs
staan altijd voor u klaar met doelgerichte en effectieve oplossingen.

Neem contact op
 

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.