• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Professionele schoonmaakartikelen

Door de jaren heen is VM Service uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van professionele schoonmaakartikelen en gebruiksartikelen voor de schoonmaak. In ons ruime assortiment vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van reiniging en hygiëne.
 
Wij streven er namelijk naar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u een zo volledig mogelijke service te kunnen bieden. Daarom zijn wij, naast dat we een groothandel zijn, ook bezig het produceren en perfectioneren van onze eigen artikelen.
   

De VM-webshop

Benieuwd naar onze producten? Neem dan eens een kijkje in onze online shop. Hier kunnen onze vaste klanten onze producten in nabestellen, zodat het hen nog makkelijker wordt gemaakt. Heeft u advies nodig over reiniging? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar!

Alles wat u nodig heeft

Wat voor producten u ook nodig heeft op het gebied van schoonmaak en hygiëne: u vindt ze bij VM Service. Glazenwasmaterialen, stofwismaterialen, mopsystemen, reinigingstextiel en nog veel en veel meer. Zo kunt u voor alle producten en artikelen die u nodig heeft bij ons terecht. Heeft u advies nodig? Ook dan staan we voor u klaar. Heeft u advies nodig? Wij staan voor u klaar! Neem hier contact op 
 
Meer dan 3.000 producten op voorraad!
 

900 m² aan producten

VM Service heeft een magazijn van 900 m² waarin we meer dan 3.000 producten voorradig hebben. Hiermee kunnen we u helpen bij ieder vraagstuk op het gebied van reiniging en hygiëne. Voor wat voor uitdaging u ook staat: wij helpen u deze aan te gaan.

Snelle bezorging

En omdat wij onze eigen bezorgdienst beheren, kunnen we al onze professionele schoonmaakartikelen binnen 5 werkdagen bij u afleveren! Spoedbestellingen kunnen we zelfs binnen 24 uur afleveren. Ook kunnen wij uw bestelling op locatie bezorgen, wat natuurlijk heel handig kan zijn!

 

Geperfectioneerde producten

Dankzij jarenlange ervaring met onder andere schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, recreatie- en sportaccommodaties, hotels en restaurants begrijpen we heel goed welke schoonmaakprocessen er binnen bedrijven spelen en welke professionele schoonmaakartikelen hierbij benodigd zijn. 

Optimalisatie

Ons doel is deze producten voor iedereen te perfectioneren, zodat alle schoonmaakprocessen geoptimaliseerd kunnen worden en zo beter uitgevoerd kunnen worden. Dit doet VM Service door constant bezig te zijn met onze producten, maar ook door het geven van trainingen waarin het juiste gebruik van onze artikelen uitgelegd wordt.

 

Samen werken aan oplossing

Ons motto is “denken in de eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is”. Geen bureaucratische rompslomp en geen over-gecompliceerde onzin, maar denken in oplossingen en samen werken aan gemakkelijke antwoorden op uw vragen en wensen.

   


Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over onze professionele schoonmaakartikelen of diensten? Of heeft u misschien specifieke wensen op schoonmaakgebied? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze laagdrempelige no-nonsense benadering staan we voor u klaar om u te helpen bij al uw vraagstukken. 

Neem contact op
 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.