• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Raam binnenreiniging systeem

Wanneer het aankomt op de binnenreiniging van ramen zijn efficiëntie en veiligheid van het hoogste belang. Door op een effectieve en veilige manier te werken, bespaart u namelijk kosten en voorkomt u onnodig onveilige situaties en ongelukken. Het werken met conventionele reinigingsartikelen en –gereedschappen kan u veel tijd kosten door het moeten schuiven met meubels en het werken met meerdere losse gereedschappen. Daarnaast is het vaak onveilig door het moeten beklimmen van een ladder in bijvoorbeeld een kantooromgeving. Met het nieuwe raam binnenreiniging systeem bij VM Service werkt u echter op de meest efficiënte en veilige manier.

 

Raam binnenreiniging systeem

 

Maximale efficiëntie

Dit nieuwe raam binnenreiniging systeem bestaat namelijk uit één stuk gereedschap met vele voordelen. Dit systeem werkt tot wel 25% sneller, verbruikt tot wel 39% minder glasreiniger, is te gebruiken voor meerdere taken (kozijnen worden ook direct schoongemaakt), is door het geringe gewicht en de geoptimaliseerde gewichtsverdeling ergonomisch en veilig, en is direct gebruiksklaar. Door een gemakkelijk aan te sluiten stangensysteem werkt dit raam binnenreiniging systeem ook perfect voor de moeilijk te bereiken plaatsen. 

 

Raam binnenreiniging systeem Raam binnenreiniging systeem

 

Investering snel terugverdiend

De investering in dit systeem heeft u binnen enkele maanden al terugverdiend. Door de intuïtieve bediening is er namelijk minder scholing nodig, terwijl er tegelijk meer oppervlaktes op snellere wijze gereinigd kunnen worden. Daarnaast zijn er verminderde gezondheidsrisico’s en een verhoogd werkcomfort en –veiligheid, waardoor er minder uitvaltijden zijn. Ook het verminderde reinigersverbruik zorgt voor enorm veel voordeel.

 

Ons motto

“Denken in de eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is.” Zo luidt ons motto en nergens is deze toepasselijker dan bij het nieuwe raam binnenreiniging systeem. Alles in dit systeem is vereenvoudigd en verbeterd, waardoor de binnenreiniging van de ramen inderdaad niet moeilijker wordt gemaakt dan het hoeft te zijn.

 

 

Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over het nieuwe raam binnenreiniging systeem? Of heeft u specifieke wensen op het gebied
van schoonmaak en reiniging? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Met onze laagdrempelige
benadering staan we voor u klaar om u te helpen bij al uw hygiënevraagstukken.  

Neem contact op
 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.