• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Reinigingsproducten Beilen

Reinigingsproducten Beilen

VM Service is dé totaalleverancier van reinigingsproducten in Beilen en omstreken. Ons assortiment bestaat uit alle reinigingsmiddelen en –artikelen die u nodig hebt voor elke schoonmaakwerkzaamheid. Omdat wij zowel een leverancier als een producent zijn, vindt u in ons assortiment alleen maar geperfectioneerde reinigingsproducten, welke een antwoord bieden op al uw hygiënevraagstukken.

 

 

Perfectie

In de afgelopen decennia heeft VM Service zich constant bezig gehouden met alles wat te maken heeft met reiniging en schoonmaak. Door onze reinigingsproducten door de jaren heen te blijven ontwikkelen en perfectioneren, vindt u in ons assortiment alleen de allerbeste producten voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast houden we altijd rekening met de huidige wetten, eisen en regels, waardoor u gegarandeerd bent van het gebruiken van de juiste schoonmaakartikelen voor uw bedrijf.

Reinigingsproducten Beilen Reinigingsproducten Beilen Reinigingsproducten Beilen 

 

Kennis en ervaring

Door onze ervaring in en met meerdere branches, zoals schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, recreatie- en sportaccommodaties, en horecagelegenheden hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan over de verschillende schoonmaakprocessen binnen deze en andere bedrijven. Deze kennis gebruiken wij dan ook graag om u te helpen bij uw schoonmaakwerkzaamheden. Door al uw processen in kaart te brengen en te optimaliseren, zorgen wij ervoor dat u efficiënter en effectiever te werk kunt gaan en zo gerichter kunt reinigen en onderhouden. 

 

Trainingen 

Door onze ervaring in het bedrijfsleven hebben wij geleerd dat alleen het bezitten en gebruiken van de juiste reinigingsproducten en gebruiksmaterialen niet voldoende is. Wanneer men niet weet hoe onze producten het beste gebruikt kunnen worden, bestaat er nog steeds de kans dat een maximale efficiëntie niet behaald wordt. Om deze reden geven wij met alle plezier producttrainingen, waarin onze ervaren deskundigen u en uw werknemers precies uit kunnen leggen hoe de producten van VM Service het beste gebruikt kunnen worden. Zo behaalt u een maximale efficiëntie en effectiviteit, waardoor uw werkprocessen nog verder geoptimaliseerd kunnen worden. Deze trainingen geven wij in onze speciale trainingsruimtes, maar we zijn uiteraard ook bereid om dit bij u op locatie te organiseren. 

 


Denken in de eenvoud

Het motto van VM Service luidt: “Denken in de eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is”. Hiermee bedoelen wij dat we bureaucratische rompslomp en over-gecompliceerde onzin zoveel mogelijk uit de weg gaan en ons juist richten op antwoorden en oplossingen op maat. Door met u in gesprek te gaan en uw wensen te bespreken, bieden wij u altijd persoonlijk, bedrijfsgericht en effectief advies. 


 

 


Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan reinigingsproducten? Of heeft u misschien specifieke wensen op
het gebied van reiniging, onderhoud en hygiëne? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Ons team
van ervaren adviseurs staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u altijd gericht, persoonlijk en
effectief advies te geven voor uw situatie.

Neem contact op
 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.