• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Unger
 

Unger producten bij VM Service

Op zoek naar de schoonmaakproducten van Unger? Dan heeft u ze zojuist gevonden. In het assortiment van VM Service vindt u alles wat u nodig heeft om al uw schoonmaakprocessen te perfectioneren en optimaliseren met producten van dit merk. 
 
Al jarenlang is Unger marktleider in de professionele reinigingsindustrie. Dit bereiken ze door reinigingsgereedschap van hoge kwaliteit te produceren, dat volledig gericht is op efficiëntie en hygiëne. Met de producten van Unger kunt u dus vele malen efficiënter en effectiever te werk gaan. 
 

 


 

Alles voor de reiniging op één plek

Bij VM Service vindt u alles wat u nodig hebt op het gebied van reiniging, en daarom vindt u bij ons ook alle producten van Unger. Zo vindt u in ons assortiment alles wat u nodig heeft om uw glasreiniging te verbeteren, zoals glasreinigingsmiddelen, glazenwasmaterialen, ladders en trappen en meer. 
 

Ook kunt u bij ons terecht voor de watergeleidende stelensystemen van Unger, of al hun producten op de gebieden van binnenreiniging en onderhoudsreiniging. Maak bijvoorbeeld zonnemodules veel efficiënter en effectiever schoon met behulp van Unger producten! Neem hierover gerust contact met ons op.
 

De hoogste kwaliteit

De missie van Unger is om altijd naar de hoogste kwaliteit te streven. En dat komt goed uit, want VM Service deelt die missie! Daarom vindt u in ons assortiment alleen producten van de allerhoogste kwaliteit, zodat u efficiënter te werk kunt gaan en de hygiëne op alle fronten kunt verbeteren.

Naast schoonmaakartikelen groothandel is VM Service ook producent van haar eigen reinigingsmiddelen. Deze middelen worden geproduceerd aan de hand van de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan in verschillende branches. Daardoor is er ook hierin de hoogste kwaliteit behaald. 
 

Osmose water(systemen)

Ook vindt u in ons assortiment osmose watersystemen van Unger. Hiermee kunt u water filteren en reinigen, waardoor het in principe het enige product is dat u nog nodig heeft bij het glazenwassen. Osmose water laat daarnaast geen strepen achter, waardoor ook het nazemen nagenoeg onnodig wordt. Zo kunt u hier dus veel tijd, moeite en geld mee besparen.

Heeft u geen behoefte aan een heel osmose watersysteem, maar wel aan osmose water? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk standaard 4000 liter osmose water op voorraad, zodat we u iedere werkdag kunnen bedienen!

Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan glazenwasladders of reinigingsartikelen? Of heeft u misschien specifieke wensen op schoonmaakgebied? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met een laagdrempelige, no-nonsense benadering en helpen u met alle plezier verder op weg!

Neem contact op

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.