Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Hallo,

Wij, het team van VM Service, zoeken een nieuwe collega in de rol van: Commercieel Medewerker Binnendienst

VM Service is een totaalleverancier van reinigingsmiddelen en -machines en we zijn gevestigd in Leek. 

Als jij graag in een leuk en actief team wil werken waar ruimte is voor je eigen ondernemende karakter, dan willen we je graag ontmoeten.

Ben je commercieel sterk, administratief een kei en in staat om processen goed te bewaken? …. Vind je daarbij een goede samenwerking heel erg logisch en heb je iets over voor de klanten en je collega’s? Dan moet je zeker reageren.

Je maakt dan kans om in een groeiend bedrijf, samen met ons, een mooie toekomst op te bouwen.


De werkzaamheden

Als commercieel medewerker binnendienst bedien je onze klanten en ondersteun je het gehele verkoopproces. Dit houdt in dat je klanten (telefonisch) te woord staat, offertes uitwerkt, opdrachten aanneemt en de levertijd bewaakt. Je bent daarbij verantwoordelijk voor een juiste commerciële en administratieve afhandeling van de orders.


Je bent een spin in het web, hebt overzicht en snapt dat je ook in de dagelijkse uitvoering van het werk regelmatig moet bijspringen en daaraan sturing moet geven.

Kortom: een dynamische, commerciële baan waar jij een belangrijke schakel bent tussen de klanten en het team van VM Service.

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega?

Onze nieuwe collega heeft:

 • enkele jaren ervaring in een commerciële en administratieve omgeving,
 • goede kennis van de Nederlandse taal,
 • goede sociale vaardigheden,
 • goede commerciële vaardigheden,
 • mbo+/hbo werk- en denkniveau en
 • is in staat om sturing te geven (en begrijpt wanneer dat nodig is)

Daarnaast heb jij de volgende talenten:

 • accuraat
 • proactief, ondernemend
 • klantgericht
 • stressbestendig
 • doelgericht en je gaat voor het maximale resultaat

Wat biedt VM Service?

VM Service heeft een informele, no-nonsense en op de praktijk gerichte cultuur. Willen werken en commitment horen daar bij. VM Service is een professionele organisatie met volop kansen. We bieden jou een jaarcontract. Bij wederzijdse tevredenheid wordt dit daarna omgezet in een vast contract. Doorgroeien naar een rol van eerste aanspreekpunt van het team is, gezien de huidige groei van VM Service, op termijn een optie.

Onze kernwaarden

Open, innovatief en inspirerend zijn de kernwaarden van VM Service. Wij vinden daarbij dat iedereen zijn eigen talent heeft, iets wezenlijks waar je in uit blinkt of bijzonder goed in bent. Jouw talent is de basis waarmee jij van toegevoegde waarde bent binnen het team van VM Service. Resultaat vinden we belangrijk, dit gaat echter altijd samen met een goede werksfeer en wederzijds respect. Gelukkig is niet iedereen hetzelfde. De onderlinge verschillen maakt ons team juist zo sterk.

Heb je vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact met ons op via ceesjan@vmservice.nl