• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Vloerreinigingsmiddelen van VM Service

Maak vloeren blinkend schoon met de vloerreinigingsmiddelen van VM Service. In ons ruime assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om met vloeren aan de slag te gaan. Van alle vloerreinigingsmiddelen tot alle middelen die u nodig heeft om de vloer in de was te zetten en van vloertrekkers tot overige gebruiksartikelen.

Het belang van schone vloeren

Wanneer bedrijfsvloeren namelijk niet (goed) onderhouden en gereinigd worden, blijft stof op de vloeren liggen en krijgt vuil een kans zich aan de vloeren te hechten. Door het hoge aantal loopverkeer wordt vuil en stof op deze manier verspreid door het gehele bedrijf, wat de hygiëne verslechterd en gezondheidsproblemen op kan leveren. En dit kunt u voorkomen met de juiste vloerreinigingsmiddelen!

 

Ons assortiment

Met een magazijn van 900 m² waar meer dan 3.000 verschillende producten in staan, kunnen we u verzekeren dat we u kunnen helpen bij al uw vraagstukken en uitdagingen op het gebied van vloerreiniging en -hygiëne. Heeft u advies nodig over welke vloerreinigingsmiddelen u het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact op.

We begrijpen dat verschillende vloeren verschillende behandelingen nodig hebben en dat aan vloeren in horecagelegenheden andere eisen worden gesteld dan aan bijvoorbeeld sportvloeren. Onze ervaren adviseurs kunnen u daarom doelgericht en effectief advies geven over de beste opties voor uw situatie.

Vraag ons om advies
Meer dan 3.000 producten op voorraad!
 

Ervaring in meerdere branches

Bij VM Service begrijpen we goed voor welke uitdagingen u staat wanneer het aankomt op reiniging. Een grote verscheidenheid aan schoonmaakeisen die in elke branche weer anders kunnen zijn, de te besteden schoonmaakuren en een hoge financiële druk zijn slechts enkele knelpunten.

Daarom zijn we graag uw partner in het behalen van al deze uitdagingen. Door u alleen de beste vloerreinigingsmiddelen en andere producten te bieden en voor u klaar te staan met producttrainingen zorgen we ervoor dat u op de meest effectieve en efficiënte manier te werk kunt gaan.

 

Maak het niet te moeilijk

“Denken in eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is.” Zo luidt ons motto. VM Service wil dan ook bureaucratische rompslomp vermijden en alle processen, werkwijzen en samenwerkingen simpel en effectief maken en houden.

We denken in oplossingen en werken samen met u aan gemakkelijke antwoorden op uw vragen en wensen. Daarom staan wij ook altijd voor u klaar met praktisch, persoonlijk en bedrijfsgericht advies, om u vervolgens de juiste oplossingen te bieden.

 


Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over onze professionele schoonmaakartikelen of diensten? Of heeft u misschien specifieke wensen op schoonmaakgebied? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze laagdrempelige no-nonsense benadering staan we voor u klaar om u te helpen bij al uw vraagstukken. 

Neem contact op
 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.