• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Waterzuigers

WaterzuigersWaterzuigers

Waterzuigers, ook wel waterstofzuigers of vloeistofzuigers genoemd, zijn, zoals de term al doet vermoeden, geschikt en bedoeld voor het opzuigen van zowel stof als vloeistoffen. In de meeste gevallen worden de waterzuigers echter alleen gebruikt voor water en overige vloeistoffen, omdat de filters bij sommige zuigers anders verstopt kunnen raken. 

 

 

WaterzuigersWaterzuigers van VM Service

Ons assortiment aan waterzuigers bestaat al minstens 25 jaar, wat betekent dat de verschillende producten al vele testen hebben doorstaan en altijd van goede kwaliteit zijn geweest. Maar in de afgelopen jaren zijn de waterzuigers uiteraard wel doorontwikkeld en geperfectioneerd. Door krachtigere motoren, stevigere onderdelen en betere accessoires toe te voegen is dit assortiment alleen maar beter en beter geworden, waardoor u altijd gegarandeerd bent van kwaliteit en een lange levensduur. 

 

 

Advies

Wilt u de waterzuigers gebruiken voor stof, water, andere vloeistoffen of een combinatie van alle factoren? Hier moet u rekening mee houden bij het maken van uw keuze. Maar deze keuze kunnen wij natuurlijk veel makkelijker voor u maken. Door onze jarenlange ervaring met deze producten weten wij namelijk precies welke varianten het meest geschikt zijn voor uw bedoelde gebruik. Neem dus gerust contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend advies kunnen geven.

 

VM Service

“Denken in de eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is.” Zo luidt ons motto. Wij houden dan ook niet van bureaucratische rompslomp of over-gecompliceerde onzin, maar gaan altijd voor de meest efficiënte en effectieve antwoorden. Door met u in gesprek te gaan en uw wensen en goed door te nemen, bieden we u altijd persoonlijk, bedrijfsgericht en directe oplossingen en antwoorden op uw vraagstukken. 

 

 

 

Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan waterzuigers? Bent u benieuwd naar ons overige assortiment aan
reinigingsproducten? Of heeft u wellicht specifieke wensen op het gebied van onderhoud en reiniging?
Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Onze ervaren adviseurs staan altijd voor u klaar om u te
helpen bij al uw hygiënevraagstukken. 

Neem contact op
 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.