Carbon stelen

Voor de echte professionals zijn carbon stelen de uitkomst op schoonmaakgebied. Moeilijk bereikbare plekken kunnen eenvoudig gereinigd worden en het werk wordt veiliger en gemakkelijker. De carbon stelen worden voor het overgrote deel vervaardigd uit carbon, waardoor ze nog lichter zijn dan bijvoorbeeld aluminium of glasvezel stelen. En dit terwijl de stelen nog steviger en stijver zijn ook. Door deze technologie zorgt u met carbon stelen voor meer controle, een eenvoudiger gebruik en de mogelijkheid om langer door te werken, omdat het lichter werkt.

Handige klemmen

De handigheid van de carbon stelen gaat verder in het design van de klemmen. Hiermee kunt u namelijk gemakkelijk en zonder veel kracht te zetten de steel in- en uitschuiven, zelfs tijdens de schoonmaakwerkzaamheden. De carbon stelen zijn voorzien van duidelijke markeringen, zodat u de steel niet te ver uit zult schuiven en de steel niet zijn stabiliteit verliest. Schoonmaken is nog nooit makkelijker geweest dan met een carbon steel.

De carbon stelen van VM Service

In ons ruime assortiment vindt u alles wat u nodig heeft omtrent schoonmaakwerkzaamheden. Zo hebben wij verschillende varianten carbon stelen, en daarnaast alle reinigingsmiddelen die u zich maar kunt wensen. Al jarenlang zijn we bezig met de vervaardiging en perfectionering hiervan, waardoor u nu bij ons terecht kunt met al uw reinigingsvraagstukken en –problemen. Wij bieden u graag advies en de juiste middelen.

Daarom carbon stelen

Ervaring en kennis

VM Service werkt samen met onder andere zorginstellingen, schoonmaakbedrijven, horecagelegenheden en recreatie- en sportaccommodaties. In alle jaren dat we ervaring met deze bedrijven hebben opgedaan, hebben we geleerd hoe verschillend de schoonmaakprocessen binnen een bedrijf kunnen zijn. Deze kennis kunnen wij gebruik om u deskundig advies te bieden, waarmee ook u op de meest efficiënte en effectieve manier te werk kunt gaan.

Oplossingen

Ons motto is: “Denken in de eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is”. Wij houden niet van bureaucratische rompslomp of van over-gecompliceerde onzin, maar gaan altijd voor een laagdrempelige, no-nonsense benadering. Samen met u en onze toeleveranciers werken aan de beste oplossingen, dat is onze kracht. We gaan dan ook met alle plezier met u in gesprek om u te adviseren over de beste mogelijkheden voor uw situatie.

Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over de achterloop machines of ons overig assortiment? Of heeft u specifieke wensen op schoonmaakgebied? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met deskundig en gericht advies en helpen u met alle plezier bij al uw reinigingswerkzaamheden.

Neem contact met ons op