Zorg

VM Service zorgt voor…

VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. Door onze persoonlijke, laagdrempelige benadering zijn wij in staat om maatwerk te leveren. Met de steeds zwaardere hulpvragen in de woon-zorginstellingen, liggen er ook steeds grotere verantwoordelijkheden voor een op maat gericht, praktisch reinigings- en desinfectiebeleid. Met onze producten en met een gedegen, praktijkgericht advies kunnen wij hierin voorzien.

De juiste reinigings- en desinfectieprotocollen

VM Service zorgt voor een gedegen brug tussen de controle van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de Werkgroep Infectie Preventie (WIP) richtlijnen en de praktijk. Door onze samenwerking komt u nader tot de juiste afstemming en invoering van uw reinigings- en desinfectieprotocollen, zodat u adequaat kan ingrijpen bij een uitbraak van bijvoorbeeld het Norovirus, waardoor de uitbraak snel beheerst kan worden. Daarnaast begeleiden wij uw reinigingspersoneel met het implementeren van deze werkmethode.

Trainingen

Naast het verzorgen van de correcte reinigingsartikelen voor uw situatie en het in kaart brengen van de voor u geschikte reinigings- en desinfectieprotocollen, kunnen wij uw medewerkers ook trainen op een goede handhygiëne en op het gebied van desinfectie. De juiste middelen hebben is belangrijk, maar weten hoe deze op de juiste manier moeten worden gebruikt is nog belangrijker. Vraag hierover gerust meer informatie aan.

Meer informatie aanvragen
Gezondheidszorg reiniging: Voorkomen is het beste medicijn.

Beschermingsmiddelen

In uitdagende tijden is het van groot belang dat uw medewerkers veilig en beschermd hun werk kunnen doen. De zorg voor de meest kwetsbaren moet namelijk altijd doorgaan. VM Service voorziet u als zorginstelling daarom ook graag van persoonlijke beschermingsmiddelen die het dagelijks contact met patiënten minder risicovol maakt. Natuurlijk leveren wij uitsluitend middelen die voldoen aan alle wet- en regelgeving van het RIVM. Zo verzorgen wij voor u onder meer: mondkapjes, schorten, handschoenen en corona sneltesten.

Lees meer over onze beschermingsmiddelen

VM Service helpt…

Contactformulier