Sportvloeren reinigen

Sportvloeren worden erg intensief gebruikt. Er wordt veel op gerend, gesprongen en gezweet door vaak wel honderden personen in een week. Het is daarom belangrijk om de sportvloeren goed te onderhouden. Goed onderhoud zorgt er namelijk voor dat de sportvloeren langer meegaan, maar ook dat de vloeren hygiënisch zijn en dat de stroefheid behouden blijft. Dit zorgt voor een verbeterde veiligheid en voor de allerbeste sportprestaties! Sportvloeren reinigen en onderhouden zorgt er dus voor dat zowel de vloeren als de sporters in topconditie blijven.

Sportvloeren reinigen met VM Service

VM Service kan u helpen bij de reiniging van de sportvloeren van uw klanten. In ons assortiment vindt u namelijk honderden verschillende schoonmaakartikelen, elk met een specifiek doel en een gerichte functie. Al jarenlang werken we aan het vervaardigen en perfectioneren van deze reinigingsmiddelen, waardoor we u doelgericht advies en alleen de beste artikelen kunnen bieden. Daarnaast houden we altijd rekening met de huidige wetten en regels die aan reiniging verbonden zijn, waardoor u gegarandeerd bent van het gebruik van de juiste producten.

Een goede balans

Bij VM Service werken we al jarenlang met verschillende recreatie- en sportaccommodaties. Hierdoor weten we heel goed welke schoonmaakprocessen er binnen deze instellingen spelen en welke partijen hierbij betrokken zijn. Wij hebben door de jaren heen geleerd hoe belangrijk het is om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de gemeente. Alle partijen kijken vanuit een ander oogpunt naar de schoonmaak en wij kunnen al deze oogpunten voor u samenvoegen, op één lijn brengen en uitvoerbaar maken in een duidelijk en overzichtelijk hygiëneplan. Sportvloeren reinigen kan een lastige zaak zijn, maar met een beetje hulp van VM Service komt het helemaal goed.

Denken in eenvoud

Ons motto is: “Denken in de eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is”. We denken daarom in oplossingen en werken met u samen aan gemakkelijke antwoorden op uw vragen en wensen. Onze werkwijze is laagdrempelig en eenvoudig, waarmee we een bureaucratische rompslomp ontwijken. Onze vakkundige experts staan voor u klaar om met u in gesprek te gaan en u te adviseren over de beste opties voor uw situaties. Hierdoor kunnen wij u op gemakkelijke en doelgerichte wijze helpen en kunt u eenvoudig sportvloeren reinigen.

Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over het reinigen van sportvloeren of over onze diensten en producten? Of heeft u specifieke wensen op het gebied van schoonmaak en hygiëne? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze no-nonsense mentaliteit staan we altijd voor u klaar om u te helpen met al uw wensen en vraagstukken.

Neem contact met ons op