Elektrische dweilmachine

Het reinigen van grote vloeroppervlaktes kan een hele uitdaging zijn. Vaak is het een tijdrovende taak die veel moeite kost. Met een elektrische dweilmachine wordt dat wat eerst een uitdaging leek echter een gemakkelijke klus. De machines zijn gemakkelijk in gebruik, oefenen een constante druk uit en werken vele malen sneller dan niet-elektrische dweilmachines.

Schrobmachine huren

Ergonomisch verantwoord

Daarnaast is een elektrische dweilmachine ook nog ergonomisch verantwoord. Omdat de kracht wordt uitgeoefend door de machine en niet door u of uw werknemers, is de elektrische machine een gezond en ontzorgend alternatief. Daarnaast hoeft er niet gebukt te worden, waardoor rugklachten ook uitblijven. Voor optimaal comfort is er zelfs een elektrische dweilmachine met zitting.

Een uitgebreid assortiment

In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende soorten dweilmachines, welke allen het dweilwerk vele malen efficiënter en sneller kunnen maken. Zo hebben we eenschijfsmachines, welke de basis van de schoonmaak en het onderhoud van harde vloeren vormen, maar ook de krachtige en effectieve schrobzuigmachines. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook ride-on machines, de meest gebruikersvriendelijke elektrische dweilmachines.

Bezoek onze webshop

Denken in de eenvoud

Ons motto luidt: “Denken in de eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is”. Waarom grote vloeroppervlaktes met de hand dweilen als het voordeliger, efficiënter en effectiever kan met een elektrische dweilmachine? Wij helpen u graag met het uitzoeken wat de beste opties en mogelijkheden zijn voor uw situatie en staan dan ook altijd voor u klaar met deskundig advies en oplossingen voor al uw hygiënevraagstukken.

Schrobmachine huren

Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan elektrische dweilmachines? Of heeft u wellicht specifieke wensen op het gebied van reiniging en hygiëne? Wat uw vragen ook mogen zijn, neem gerust contact met ons op. Onze ervaren adviseurs staan altijd voor u klaar om u met alle plezier verder op weg te helpen.

Neem contact met ons op