Reinigingsmiddelen groothandel

Als reinigingsmiddelen groothandel is VM Service uw ideale partner op het gebied van reiniging en hygiëne. De afgelopen decennia is ons bedrijf uitgegroeid tot dé specialist in professionele schoonmaakartikelen en gebruiksmaterialen voor de schoonmaak. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij alle kennis in huis hebben om u te helpen bij de schoonmaakprocessen binnen uw bedrijf. Wij begrijpen namelijk goed met welke uitdagingen u te maken heeft en welke wetten en eisen hierbij komen kijken. Wanneer u op zoek bent naar kwaliteit en ervaring is VM Service de reinigingsmiddelen groothandel voor u.

Kennis en ervaring

Dankzij lange ervaring met onder andere schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, recreatie- en sportaccommodaties, hotels en restaurants begrijpen we heel goed welke schoonmaakprocessen er spelen binnen bedrijven en welke partijen hierbij betrokken zijn. Zo snappen we dat sporters op een andere manier naar hun vereniging kijken dan een gemeente, net zoals restaurantgasten een andere ervaring beleven dan restaurantpersoneel. Alle partijen hebben een eigen kijk op hygiëne en het is onze missie om al deze verschillende oogpunten te bestuderen en samen te voegen, zodat er een duidelijk en overzichtelijk hygiëneplan opgezet kan worden.

Trainingen

Onze service houdt niet op bij het leveren van schoonmaakartikelen van hoge kwaliteit. Als reinigingsmiddelen groothandel hebben wij gemerkt dat alleen het bezitten en gebruiken van de juiste schoonmaakartikelen niet afdoende is. U en uw medewerkers moeten weten welke reinigingsmiddelen waarvoor gebruikt moeten worden en op welke manier dit moet gebeuren. Hierom verzorgt VM Service verschillende producttrainingen, waarin wij uitleg geven over het gebruik van de geleverde schoonmaakmachines en –producten. In Leek beschikken wij hiervoor over een speciale trainingsruimte, maar als u liever heeft dat de training bij uw bedrijf plaatsvindt, is dat natuurlijk geen probleem!

Specifieke wensen en/of uitdagingen?

Staat u voor een bijzondere uitdaging op schoonmaakgebied? Of heeft u wellicht speciale wensen voor uw reinigingsmiddelen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige en professionele adviseurs gaan namelijk graag met u in gesprek om uw bedrijf te voorzien van praktische en bedrijfsgerichte oplossingen. Mocht het nodig zijn dan betrekken we hier zelfs onze toeleveranciers bij. Zo kunnen we in samenwerking met u op zoek naar de beste opties voor uw bedrijf.

Snelle en directe levering

VM Service levert in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe snel en direct. Omdat wij onze eigen bezorgdienst beheren, kunnen wij garanderen dat bestellingen normaal gesproken binnen 5 werkdagen kunnen worden afgeleverd. Spoedbestellingen realiseren wij op werkdagen zelfs binnen 24 uur. Wilt u de producten direct op de schoonmaaklocaties bezorgd hebben? Dit is geen probleem. Als reinigingsmiddelen groothandel begrijpen wij dat dit soms veel makkelijker werkt en werken we hier graag aan mee. Leveringen buiten onze regio worden door een externe transporteur geregeld. Bestellingen boven de € 150,- worden gratis geleverd.

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Wij staan met raad en daad voor u klaar. Met onze laagdrempelige no-nonsense benadering, alsmede met onze gedegen kennis van producten, materialen en systemen, helpen we u graag met al uw schoonmaakvraagstukken. Neem dus gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op
Assen | Drachten | Emmen | Hoogeveen | Leeuwarden