Schoonmaakbedrijven

Wij helpen u succesvol te zijn!

Dankzij jarenlange ervaring met schoonmaakbedrijven begrijpen we bij VM Service goed de uitdagingen waar u mee te maken heeft. Een grote diversiteit aan schoonmaakeisen, de te besteden schoonmaakuren, de hoge financiële druk en niet te vergeten het personeelsverloop moeten allemaal in een gezonde balans staan. Wij worden hierin graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen!

Maatwerk is onze maatstaf

Wij denken met u mee om de juiste invulling van uw schoonmaakbenodigdheden te realiseren voor een soepel verlopende opstart per schoonmaakobject. Wij gaan met u in gesprek en kijken samen met u naar welke reinigingsartikelen het beste geschikt zijn voor uw situatie. Maatwerk is hierbij onze maatstaf!

Private label

VM Service helpt u met de uitstraling die bij u past door uw imago breder uit te dragen met uw producten in Private Label. Zo kunt u uw merk verbinden aan een product waarbij u zeker kunt zijn van de kwaliteit. Uw naam, onze inhoud!

Wederverkoop

Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk concept om uw wederverkoop te stimuleren. Zodat uw klant de volledige invulling van uw facilitaire diensten kan ontvangen. Vraag hierover gerust eens meer informatie aan.

Meer informatie aanvragen

Daarom VM Service

Contactformulier