Onderwijs

Voor een veilige, schone plek om te leren

Voor meer dan 60 verschillende onderwijslocaties verzorgt VM Service een vertrouwde, hygiënische leeromgeving. Voor leerlingen én voor docenten! Dankzij onze jarenlange ervaring binnen onderwijsinstellingen weten wij precies wat er nodig is voor een praktisch hygiënebeleid op school. Of het nu om een basisschool, middelbare school of universiteit gaat: met de juiste maatregelen en middelen realiseren wij een hanteerbaar reinigingsbeleid. Zo kunt u de focus houden op het belangrijkste in het onderwijs: het verzorgen van gedegen scholing.

Een overzichtelijk hygiëneplan én de juiste training

VM Service ziet er de uitdaging in om verschillende oogpunten samen te voegen, dit op één lijn te brengen en uitvoerbaar te maken in een duidelijk hygiëneplan voor een frisse en hygiënische onderwijslocatie. Daarnaast zorgen we voor een gedegen training voor betrokken personeel, zodat het beleid ook daadwerkelijk volgens plan uitgevoerd kan worden. De juiste middelen hebben is belangrijk, maar weten hoe deze op de juiste manier moeten worden gebruikt is nog belangrijker.

Duidelijke administratie

Wij ondersteunen uw administratie met gedetailleerde overzichten per accommodatie, zodat het door u beoogde budget door uw beheerders kan worden gehandhaafd. Met de daarbij behorende bestellijsten maken we het voor uw personeel overzichtelijk en eenvoudig. Zo wordt het hygiënisch houden van uw scholen gemakkelijk uitvoerbaar gemaakt.

Meer informatie aanvragen

Bezorging op locatie

Niet alleen stellen we een hygiëneplan op, we maken het plan ook praktisch haalbaar. Onmisbaar daarbij is een gestroomlijnde distributie van schoonmaakbenodigdheden. Daarom zorgen we graag voor een tijdige bezorging van de juiste reiningsartikelen bij uw onderwijslocaties. U verdient gedegen producten die voldoen aan de wet- en regelgeving; wij leveren ze u!

Daarom VM Service

Contactformulier