Recreatie & Sport

Voor een frisse en hygiënische sportaccommodatie

In onze ervaringen met de schoonmaak van sportaccommodaties hebben wij geleerd hoe belangrijk het is om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente. Allen kijken vanuit een ander oogpunt en hun eigen beleving naar de schoonmaak. Zo zal de één kijken naar de juiste stroefheid van de DIN keurmerkvloer, waar de ander kijkt naar hygiëne in de doucheruimtes.

Een duidelijk hygiëneplan

VM Service ziet er de uitdaging in om deze verschillende oogpunten samen te voegen, dit vervolgens op één lijn te brengen en uitvoerbaar te maken in een duidelijk en overzichtelijk hygiëneplan voor een frisse en hygiënische sportaccommodatie, waarbij aan alle verschillende eisen en behoeften wordt voldaan.

Duidelijke administratie

Wij ondersteunen uw administratie met gedetailleerde overzichten per accommodatie zodat het door u beoogde budget door uw beheerders kan worden gehandhaafd. Met de daarbij behorende bestellijsten maken we het voor uw personeel overzichtelijk en eenvoudig. Zo wordt het hygiënisch houden van de sportaccommodaties gemakkelijk uitvoerbaar gemaakt.

Meer informatie aanvragen

Daarom VM Service

Contactformulier