Numatic compacte schrob-zuigmachine

De Numatic compacte schrob-zuigmachine is dé schoonmaakoplossing voor kleine en drukke oppervlakken. Zeg vaarwel tegen handmatig moppen en traditioneel dweilen, waarbij teveel water en tijd worden gebruikt, terwijl de resultaten matig en inconsistent zijn, en verwelkom de Numatic 244NX, waarmee u schone, droge en veilige vloeren krijgt in een handomdraai. Vraag direct een offerte aan!

Vraag direct een offerte aan

Eigenschappen

80% minder waterverbruik

Gemakkelijk, snel en écht schoon

Met de Numatic 244NX compacte schrob-zuigmachine reinigt u de vloer in een handomdraai. De prestaties worden bereikt door een combinatie van borsteldruk, krachtige aandrijfmotoren en de juiste hoeveelheid water op de juiste plaats. Dus niet meer tijdrovend en inconsistent dweilen, maar snel en écht schoon reinigen!

Specificaties

De Numatic 244NX compacte schrob-zuigmachine is voorzien van een vrij beweegbare hendel met parkeerstand, gemakkelijk te vullen en legen tanks, een centrifugale waterafgifte, een instelbare watertoevoer, een met de voet te bedienen zuigmond en rood-gekleurde essentiële elementen en touch points. De krachtige NX300 batterij levert 80 minuten werktijd en is in één uur tot wel 80% opgeladen.

Type 244NX
Artikelnr. 913732
EAN code 5028965825884
Voltage 36 Volt
Toeren 140 tpm
Schoon water 2,2 liter
Vuil water 3 liter
Gewicht 21,3 kg
Afmetingen 520 x 450 x 1200 mm
Werktijd 80 minuten
Oplaadtijd 1 uur – 80%
2 uur – 100%

Verdien uw investering in 3 jaar terug!

De arbeidskosten kunnen tot wel 70% omlaag wanneer er gebruik wordt gemaakt van de Numatic 244NX compacte schrob-zuigmachine. Daarnaast kan ook het waterverbruik tot wel 80% omlaag. Hierdoor wordt er flink bespaard op het reinigen van de vloer. Zoveel zelfs, dat u de aanschafprijs van de machine al in 3 jaar hebt terugverdiend!

VM Service – Jarenlange ervaring

Al bijna 30 jaar zijn wij dé leverancier van professionele schoonmaakartikelen en gebruiksartikelen voor de schoonmaak in Noord-Nederland. Door deze jarenlange ervaring weten wij precies hoe iedere schoonmaakklus aangepakt moet worden en welke middelen en machines u hierbij nodig heeft.

Meer informatie of liever huren?

Wilt u meer weten over de Numatic 244NX compacte schrob-zuigmachine? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of voor het inplannen van een demo. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres als u liever een schrobmachine huurt.

Contact opnemen

“ Professionaliteit straalt het bedrijf uit. Klantvriendelijke medewerkers, denken graag mee in oplossingen. Volgend jaar maak ik de 25 jaar vol.
Ik kan het een ieder aanraden. TOP. ”

Offerte aanvragen

Uw gegevens