Microvezeldoeken

Microvezeldoeken zijn de multifunctionele reiniger voor het dagelijkse gebruik. Hierom zijn ze ook onmisbaar binnen elke organisatie. Door de microvezeldoeken op de juiste manier te gebruiken en het systeem hierachter goed te kennen, voorkomt u verspreiding van bacteriën en maakt u zich de verschillende schoonmaakprocessen een stuk gemakkelijker.

Eigenschappen

Geen enkel bedrijf is gelijk en ook de schoonmaakprocessen verschillen vaak. Daarom hebben wij verschillende kwaliteiten microvezeldoeken in ons assortiment, elk met unieke eigenschappen. Hiermee kunt u uw inkoop optimaliseren, door de juiste kwaliteit voor het door u voorziene gebruik te kiezen. Zo zijn ze microvezeldoeken verkrijgbaar in verschillende vezeldiktes, waar verschillende levensduren, schrobfactoren, vochtopnames en wascycli aan zijn verbonden. Neem gerust contact op om advies te vragen over welke doeken het beste bij uw situatie passen.

Kleurcodering

Naast de verschillende kwaliteiten zijn de microvezeldoeken ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kleurcodering zorgt ervoor dat het reinigingsproces nog optimaler verloopt. Door een goede verdeling van gereedschappen en gebieden worden werkprocessen immers altijd verbeterd. Door deze indeling wordt gevaarlijke verspreiding van bacteriën bij bepaalde reinigingsgebieden voorkomen. Daarnaast vergemakkelijkt de kleurcodering van de microvezeldoeken het gebruik van specifieke chemicaliën, wat op haar beurt bepaalde meubels en vloeren kan helpen beschermen.

VM Service

Het motto van VM Service is: “Denken in de eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is”. Ook in de verschillende kwaliteiten en de kleurcodering van de microvezeldoeken komt deze gedachte weer goed naar voren. Maar ook in ons aanvullende assortiment vindt u ons motto terug. Zo bieden wij u bijvoorbeeld ook microvezelhandschoenen en sproeiflessen die aan de riem bevestigd kunnen worden. Zo wordt het werk nog eenvoudiger, efficiënter en effectiever.

Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over ons assortiment aan microvezeldoeken? Bent u nieuwsgierig naar ons overige assortiment? Of heeft u misschien specifieke wensen op het gebied van reiniging en onderhoud? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u te helpen met uw hygiënevraagstukken.

Neem contact met ons op