Hotel & Restaurant

Kies voor een ervaren partner in de hotelbranche

Door VM Service als uw partner te kiezen, kiest u voor een ervaren partner in de hotelbranche. Tegenwoordig zijn alléén professionele reinigingsproducten en -materialen niet meer afdoende. Veel voorkomende methodefouten en operationele inefficiëntie vergroten steeds meer de kosten. VM Service levert u daarom de toegevoegde waarde voor oplossingen op maat; oplossingen die getoetst zijn op de werkbaarheid in de praktijk, om u te helpen deze kosten te beperken.

Schitterend glas- en vaatwerk

Niet alleen de kwaliteit van de maaltijden die u serveert, maar ook de uitstraling van de borden, glazen en het bestek zorgen voor de tevredenheid van uw klanten en daarmee voor uw succes. Wij helpen u uw vaatwasproces te optimaliseren met innovatieve producten en doseersystemen voor een precieze dosering en een veilige manipulatie met als resultaat een schitterend glas- en vaatwerk.

Voldoend aan het HACCP

De eisen op gebied van voedselbereiding verhogen dagelijks. Kwaliteit, kosten, hygiëne en personeelsveiligheid vragen constant om uw aandacht. Wij leveren de producten die de hoogste standaarden van voedselveiligheid en hygiëne behalen en voldoen aan de wettelijke voorschriften en Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) reglementering.

Green Key

Naast de HACCP-geaccordeerde producten en materialen, leveren wij o.a. ecologisch verantwoorde schoonmaakproducten voorzien van verschillende milieukeurmerken en certificeringen, zodat u kan (blijven) voldoen aan uw Green Key certificering.

Meer informatie aanvragen

Daarom VM Service

Contactformulier