• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Osmose watersystemen – Effectiever en efficiënter schoonmaken!

Wilt u ook veel effectiever en efficiënter schoonmaken? Wilt u glazen wassen zonder strepen achter te laten? Kijk dan eens naar de osmose watersystemen van VM Service. Met osmose water gaat alles namelijk veel sneller en bespaart u daarnaast ook nog eens in de kosten.

Wilt u meer weten over onze osmose watersystemen of over het water zelf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u advies te geven over het gebruik hiervan. Of lees hieronder verder over de vele voordelen!

Vraag naar de mogelijkheden
Met 4000 liter op voorrraad kunnen wij u élke werkdag bedienen.

De voordelen

Hoe u veel sneller kunt zijn met en kosten kunt besparen met osmose water? Omdat u hiermee vaak al genoeg heeft aan het water alleen (mits u de juiste borstels gebruikt). Aanvullende reinigingsmiddelen zijn dus vaak niet eens nodig! 

Osmose water is namelijk ‘puur’, wat inhoudt dat alle mineralen en overige stoffen uit het water worden gefilterd. Hierdoor is het water vrij van zouten, kalk, ijzer, lood, magnesium, natrium en kalium en daarmee dus vrij van alle stoffen die strepen achter kunnen laten.

Dat betekent dus ook dat u de ramen die u als glazenwasser wast vaak niet hoeft na te zemen. Wanneer het water opdroogt zijn de glazen namelijk kristalhelder en is er geen streep te bekennen! Zo bent u dus minder tijd, minder moeite en minder geld kwijt. En daarnaast wordt het milieu ook nog eens bespaard door het ontbreken van de reinigingsmiddelen.

Voordelen op een rij

 • Aanvullende reinigingsmiddelen niet nodig
 • Het water laat geen strepen achter
 • Minder tijd, geld en moeite kwijt!
 • Het milieu wordt bespaard
 
 

Hoe werkt het?

In gewoon leidingwater zitten allerlei stoffen en deeltjes die vlekken of strepen veroorzaken bij bijvoorbeeld het wassen van de ramen. De deeltjes zijn zeker niet schadelijk, maar om het beste resultaat te behalen filteren we deze eruit. 

Dit gebeurt door leidingwater onder hoge druk door speciale filters te drukken, een proces dat omgekeerde osmose heet. Hierdoor wordt meer dan 95% van die deeltjes uit het water gefilterd en is het osmose water klaar voor gebruik voor bijvoorbeeld glazenwassers!

 
 

Osmose water tanken bij VM Service

Bij VM Service kunt u terecht voor osmose watersystemen. Door hier gebruik van te maken kunt u veel efficiënter en effectiever werken, omdat u in de meeste gevallen alleen maar het water nodig heeft. Dit scheelt een hoop aan moeite, tijd en productkosten. Daarnaast wordt het milieu ook nog bespaard! Slechts in enkele gevallen heeft u aanvullende reinigingsmiddelen nodig, en ook daarvoor bent u bij VM Service aan het juiste adres! Wilt u geen eigen osmose watersysteem, maar wilt u het water wel? Kom dan bij ons langs en maak gebruik van onze osmose watersystemen! Met 4000 liter op voorraad kunnen wij u elke werkdag bedienen.

 

Onze producten

In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor uw schoonmaak- of glazenwasbedrijf. Eventuele reinigingsmiddelen, telescoopstelen, glazenwasladders, persoonlijke beschermingsmiddelen en nog veel meer. Neem gerust eens een kijkje in onze online shop om te zien wat we u kunnen bieden.

 
 


Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over de osmose watersystemen of over ons overig assortiment? Of heeft u specifieke wensen op het gebied van reiniging? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder op weg.

Neem contact op
 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.