• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

VM Serivce

29 jaar een begrip in Noord-Nederland

VM Service

VM Service is al ruim 29 jaar een begrip in Noord-Nederland. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot dé specialist in professionele schoonmaakartikelen en gebruiksmaterialen voor de schoonmaak.  Sinds 2005 is Cees Jan Bras eigenaar van het bedrijf. Gelegen aan Zernikelaan in Leek aan de A7, met een ruim magazijn, een trainings- en instructieruimte en kantoren is VM Service nog meer dan voorheen in staat haar klanten optimaal te bedienen.

VM Service - Schoonmaakgroothandel

Met onze laagdrempelige no-nonsens benadering staan wij met raad en daad voor u klaar!
Dankzij onze gedegen kennis van producten, materialen en systemen streven we ernaar om u te voorzien van een gedegen advies op maat. Dat kan zowel bij u op locatie en natuurlijk bij ons op zaak, de koffie staat voor u klaar.

We doen wat we beloven en we doen veel. Met constante kwaliteit van de producten en middelen bieden we oplossing op maat. Ons motto is “denken in de eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is”. Geen bureaucratische rompslomp. We zijn in staat om vlot te leveren op locatie, uit eigen voorraad. U verdient goede gedegen producten die voldoen aan de wet- en regelgeving, wij leveren ze U!

meer informatie aanvragen
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.