Professionele reinigingsmiddelen Assen

VM Service is dé leverancier van professionele reinigingsmiddelen in Assen en omstreken. In ons uitgebreide assortiment vindt u alle reinigingsmiddelen en gebruiksmaterialen voor de schoonmaak die u zoekt. Omdat wij een totaalleverancier én producent van reinigingsmiddelen zijn, bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor al uw vraagstukken op het gebied van schoonmaak en hygiëne.

Dé specialist

Door de jaren heen is VM Service uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van reiniging en schoonmaak. Ons ruime assortiment aan professionele reinigingsmiddelen en gebruiksmaterialen voor de schoonmaak is tot stand gekomen door deze producten jarenlang te perfectioneren.

Alle kennis en ervaring die wij opdoen gebruiken wij namelijk direct in het vervaardigen van onze producten, zodat u bij ons altijd de beste producten krijgt. Daarnaast houden we altijd rekeningen met de huidige wetten, eisen en regels, waardoor u gegarandeerd bent van het gebruiken van de juiste schoonmaakartikelen voor uw bedrijf.

Uitgebreide ervaring

Omdat VM Service al jarenlang samenwerkt met onder andere schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, recreatie- en sportaccommodaties, en horecagelegenheden begrijpen we heel goed welke schoonmaakprocessen er spelen binnen deze branches. Wij kunnen uw schoonmaakwerkzaamheden dan ook vergemakkelijken door deze uitgebreide ervaring te gebruiken bij het optimaliseren van uw processen. Door alles in kaart te brengen en te kijken welke producten en materialen het beste bij uw situaties passen, helpen we u zo efficiënt en effectief mogelijk te werken.

Daarom VM Service

Producttrainingen

Naast ons uitgebreide assortiment aan professionele schoonmaakartikelen en –materialen kunt u ook bij ons terecht voor producttrainingen. Door de jaren heen hebben wij namelijk gemerkt dat alleen het bezitten en gebruiken van de juiste materialen en middelen niet voldoende is voor een optimaal werkproces. Door u en uw werknemers precies uit te leggen hoe onze producten werken en hoe ze het beste gebruikt kunnen worden.

Hiermee kunnen we u helpen uw bedrijfsvoering efficiënter te maken en te optimaliseren. Wij nodigen u dan ook graag uit om bij ons langs te komen in Leek, wat natuurlijk niet ver van Assen af ligt. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze producttrainingen op locatie te organiseren.

Ons motto

Ons motto is: “Denken in de eenvoud en het niet moeilijker maken dan het is”. Wij houden dan ook niet van bureaucratische rompslomp of over-gecompliceerde onzin, maar denken altijd in oplossingen en werken graag met u samen aan gemakkelijke en directe antwoorden op uw vragen en wensen. Wij staan dan ook altijd voor u klaar om u te voorzien van praktische, persoonlijk en bedrijfsgerichte oplossingen waar u direct wat aan heeft. Zo werken we met u samen aan het zoeken van de beste opties voor uw bedrijf.

Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over onze professionele reinigingsmiddelen of diensten? Of heeft u misschien specifieke wensen op het gebied van reiniging? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u met alle plezier verder op weg bij al uw vraagstukken.

Neem contact met ons op