• Wij worden graag gezien als partner bij het realiseren van uw uitdagingen. Wij helpen u met de uitstraling die bij u past.

  Meer weten

 • VM Zorg is de betrokken partner op het gebied van hygiënemaatregelen en -middelen voor de kleinschalige woon-zorginstellingen. 

  Meer weten

 • Het is belangrijk om een goede balans te vormen tussen de bezoekers, de sporters, de beheerders en de Gemeente.

  Meer weten

 • VM Service levert u toegevoegde waarde voor oplossingen op maat, die getoetst zijn in de praktijk.

  Meer weten

Professionele vloerreiniger

Iedere dag lopen er al snel grote aantallen mensen over een bedrijfsvloer. Om te voorkomen dat stof en vuil overal heen gelopen worden, moet een vloer dus goed onderhouden en regelmatig gereinigd worden. Hier kan veel tijd in gaan zitten. Met een professionele vloerreiniger wordt de klus echter veel makkelijker geklaard. Hiermee kunt u effectief en efficiënt de vloeren reinigen.

 

 

 

VM Service

In het ruime assortiment van VM Service vindt u ook de professionele vloerreiniger die u zoekt. Zo hebben we verschillende schrob-/zuigmachines, eenschijfsmachines en sproei-extractiemachines in ons assortiment, waarmee sneller en effectiever gewerkt kan worden. Daarnaast vindt u bij VM Service alles wat u nodig heeft om de hoogst haalbare mate van hygiëne te realiseren. Heeft u hier advies over nodig? Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u doelgericht advies te geven over de beste opties voor uw situatie.

 

   

 

Vloerreinigingsmiddelen

Naast een professionele vloerreiniger vindt u in ons ruime assortiment ook een groot scala aan vloerreinigingsmiddelen. Al jarenlang zijn we bezig met de vervaardiging en perfectionering hiervan, waardoor we u nu producten aan kunnen bieden voor elke situatie. Zo begrijpen we bij VM Service dat de vloer van een horecagelegenheid aan andere eisen en een ander gebruik onderhevig is dan bijvoorbeeld een sportvloer. Wij willen deze kennis graag met u delen in de vorm van producttrainingen, zodat u vervolgens nog effectiever te werk kunt gaan.

 


Ervaring en kennis

Er zijn veel uitdagingen op het gebied van reiniging en onderhoud. Zo zijn de eisen in elke branche weer nét iets anders en kunnen de te besteden schoonmaakuren en een hoge financiële druk ook de nodige problemen opleveren. We zijn graag uw partner in het behalen van al deze uitdagingen. Daarom staan we ook altijd voor u klaar met persoonlijk en bedrijfsgericht advies, om u vervolgens de juiste oplossingen te bieden.


 

 


Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over een professionele vloerreiniger of onze overige producten? Heeft u specifieke wensen
op het gebied van reiniging en onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze laagdrempelige
no-nonsense benadering staan we voor u klaar om u te helpen bij al uw vraagstukken.

Neem contact op
 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.