vloeronderhoudsdag

Vloeronderhoudsdag Noord Nederland

Thema Tijdsbesparing

Benieuwd naar hoe innovatief vloeronderhoud er in 2023 uitziet? Op Donderdag 25 mei organiseert VM Service in samenwerking met Guasium Robotics en Excentr een vloeronderhoudsdag. Het thema van de dag is tijdbesparing! Wij zullen u gedurende de dag op interactieve wijze introduceren met de ontwikkelingen omtrent robotisering van de schoonmaak en de Excentr Methodiek.

Organisatoren

VM Service

VM Service is al ruim 30 jaar een begrip in Noord-Nederland. VM Service is in de loop der jaren uitgegroeid tot dé specialist in professionele schoonmaakartikelen en gebruiksmaterialen voor de schoonmaak.

Gausium

Gausium is een toonaangevende speler op de markt van schoonmaakrobots en autonome navigatie. De schrob-/ veeg-/zuig Ecobots worden wereldwijd ingezet in logistieke centra, productielocaties, zorginstellingen, warenhuizen, kantoren, winkelcentra, parkeergarages en vele andere bedrijven en sectoren.

Sinds de oprichting in 2013 heeft Gausium zich in een recordtempo ontwikkeld tot een van de belangrijkste spelers in de markt met klanten zoals o.a. Amazon, Bosch, Hyundai, Decathlon en Mercedes Benz. Gausium gelooft dat technol- ogie op de juiste manier gebruikt moet worden om mensen te dienen. Met veilige, ergonomische en milieuvriendelijke robots die mensen in hun taken ondersteunen zodat zij nauwkeuriger, efficiënter en prettiger kunnen werken.

Excentr

De Excentr Methode is verbonden aan de revolutionaire Excentr machines. De machines zijn zodanig vormgegeven (o.a. rechthoekig) waardoor ook de hoeken goed bereikt worden. De pads maken 2850 rondjes van 7 mm per minuut. Dit maakt de mechanische werking ongeëvenaard.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld roterende eenschijfsmachines maakt de pad altijd helemaal vlak contact met het vloeroppervlak. Daardoor zijn deze machines zeer constant in zijn reinigingsprestatie en ook moeiteloos te bedienen. Het is bijzonder gemakkelijk en ontspannen om met de Excentr machines te werken. Om snelle en perfecte resultaten op bijna iedere vloer te garanderen is de druk op de pad instelbaar tussen de 17 tot 120 kg (afhankelijk van het type machine en aantal gewichten). Er zijn vele verschillende pads en toebehoren om op iedere vloer een maximaal resultaat te behalen.

Agenda

Workshops & Seminars

Tussen 09:00 en 17:00 staan Gausium en Excentr u graag persoonlijk te woord om te vertellen over de verschillende concepten en om live demonstraties te geven. Daarnaast beiden wij gedurende de dag ook 4 kennissessie aan:

Tijd Activiteit
09:30 tot 11:15 Workshop Excentr methode Basis
11:30 tot 13:00 Seminar Robotisering in de schoonmaak
13:30 tot 15:00 Workshop Excentr Expert Methode (inclusief natuursteen workshop)
15:30 tot 17:00 Seminar Robotisering in de Schoonmaak

Inschrijven?

Inschijven voor één of meerdere van deze kennissessies kan via info@vmservice.nl

Inschrijven